Vacature: ontwikkelaar bewegend leren en bewegingsonderwijs

Opleidingseisen: PABO in combinatie met Vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs

RiskCare Preventie is een specialistisch bureau voor bewegingsonderwijs en motorische ontwikkeling. Om de formatiepuzzel compleet te maken zijn we nog opzoek naar een enthousiaste en bevlogen groepsleerkracht met affiniteit op het gebied van bewegingsonderwijs. Door een groepsleerkracht toe te voegen aan ons team kunnen we ons bewegingsonderwijs vanuit een ander perspectief doorontwikkelen. Deze persoon kan nog beter in de huid kruipen van de scholen en samen met ons afstemmen hoe we het bewegingsonderwijs, buiten de gymzaal, naar een hoger niveau kunnen tillen. Bewegingsonderwijs is namelijk meer dan één of twee gymlessen per week geven. Ook het reguliere onderwijs kan en mag meer in de dynamiek komen en de persoon die we zoeken gaat een belangrijke rol spelen in de doorontwikkeling van dit gegeven.

Binnen RiskCare Preventie ga je samen met onze vakleerkrachten gym het bewegingsonderwijs naar een nog hoger niveau tillen en ervoor zorgen dat het nog meer wordt afgestemd op het toekomstperspectief van het basisonderwijs. Daarnaast ga je samen met de vakleerkrachten gym ervoor zorgen dat het thema Bewegend Leren (in de klas, in de gymzaal, buiten, in de gang) een nog prominentere rol gaat krijgen binnen het basisonderwijs. Binnen deze functie als ontwikkelaar is het belangrijk om ook nog met de voeten in de klei te staan. Je zult ook zelf workshops en lessen bewegend leren verzorgen, collega’s daarin instrueren en inspireren en collega’s assisteren tijdens lessen bewegingsonderwijs. De mix van ontwikkelen en uitvoeren is de gouden combinatie om te komen tot een kwaliteitsimpuls op dit gebied. Je gaat namelijk zelf voelen en ervaren wat je hebt ontwikkeld. Het is een pre om minimaal twee schooljaren lessen bewegingsonderwijs te hebben gegeven op een basisschool. Dit om nog beter te kunnen begrijpen wat onze collega’s vakleerkrachten gym doen en waar de kansen liggen.

Wat wil je weten voordat je op gesprek komt:

  • Marktconform salaris;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Aanvullende voorwaarden Vitaliteit & Ontspanning;
  • Persoonlijke ontwikkeling middels bijscholing en opleiding;
  • Toekomstperspectief, zingeving en plezier.

Heb je interesse in de functie, dan kun je dit kenbaar maken door jouw CV te sturen naar onze collega Jeroen Matthes. Naast je CV willen we je vragen om jezelf te typeren door middel van vijf woorden en één afbeelding/foto.

Het betreft een aanstelling van tussen de 24-40 uur (mede afhankelijk van je eigen wens), met de intentie tot een meerjarig dienstverband en mogelijkheden tot het verkrijgen van een vaste aanstelling.

Voor meer informatie en inspiratie kun je contact opnemen met Jeroen Matthes.

jeroen.matthes@riskcare.nl

06-19008474

www.riskcarepreventie.nl

Wij bieden jou

RiskCare Preventie werkt samen met

RiskCare Preventie

De partner die jou in beweging brengt

Neem jij contact met ons op?