Vacature: Vakleerkracht Gym

Start: 9 mei 2022 of 29 augustus 2022

Aantal uren per week: 16-40 uur (afhankelijk van je eigen wensen)

FTE: Meerdere functies beschikbaar

RiskCare Preventie is een specialistisch bureau op het gebied van bewegingsonderwijs en motorische ontwikkeling. Met een team van 24 vakleerkrachten gym vormen we het bewegingsonderwijs voor 37 scholen in de regio Zuid-Limburg. Binnen deze regio investeren we samen met de scholen in de kwaliteit van het bewegingsonderwijs want juist dat is het punt waar nog veel winst te behalen valt. De sleutel tot succes is het dagelijkse inlevingsvermogen van ons team om kritisch na te blijven denken wat een kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. Ontwikkeling komt tot stand door succesbeleving. Het euforische gevoel van succesbeleving zorgt voor vertrouwen in je eigen kunnen en dat je plezier gaat beleven in datgene wat je doet. Plezier zorgt op zijn beurt weer voor de intrinsieke drang om een stap verder te willen zetten in je ontwikkeling. Zo zorgen we voor een natuurlijk ontwikkelingsverloop bij de kinderen en motiveren we hen om opzoek te gaan naar hun eigen beweeg-DNA. Kinderen verdienen de kans om hun leven lang te blijven sporten en bewegen en die weg bewandelen we dagelijks met hen. Op welk niveau dat ook mag zijn. We beoordelen de kinderen dan ook niet volgens de landelijke standaarden maar aan de hand van de ontwikkeling die zij doormaken, want dat motiveert en zorgt ervoor dat je sport en bewegen leuk blijft vinden. Onze out of the box denkwijze en aanpak is meer gericht op gedachtegoed en visie, dan op vaste methodieken en vakwerkplannen. Daarnaast zien we het bewegingsonderwijs als een breder begrip dan enkel gymlessen geven. We brengen de schooldag meer in dynamiek door passende werkvormen op een inspirerende wijze te presenteren aan de schoolteams.

Wij zijn opzoek naar leergierige vakleerkrachten gym die het gaaf vinden om dit prachtige vak out of the box vorm te geven voor onze partnerscholen. De aanstelling is niet afhankelijk van het aantal jaren ervaring, maar van je persoonlijke drive om het uiterste uit het potentieel van de kinderen te halen. Het bewegingsonderwijs is ook voor vakleerkrachten gym een dagelijkse ontwikkelingsreis en die reis maken we graag samen met jou. We hebben persoonlijke en professionele ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Het team prikkelt elkaar dagelijks met innovatieve werkvormen, dilemma’s, kansen en succesverhalen waardoor er een natuurlijke learning curve ontstaat en jij als individu en wij als team steeds sterker worden. De investeringen die we doen om het team sterker te maken, te blijven prikkelen en met een grote glimlach hun werk te laten doen, komen voort uit de lange termijnvisie die we hebben met iedere collega. We werken toe naar een vaste aanstelling en bewandelen in de loop der jaren samen het pad naar jouw professionele en persoonlijke ambities. Er zijn bijvoorbeeld ook nog doorgroeimogelijkheden in andere functieprofielen.

Wat wil je weten voordat je op gesprek komt:

  • Marktconform salaris;
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Aanvullende voorwaarden Vitaliteit & Ontspanning;
  • Persoonlijke ontwikkeling middels bijscholing en opleiding;
  • Toekomstperspectief, zingeving en plezier.

Heb je interesse in de functie, dan kun je dit kenbaar maken door jouw CV te sturen naar onze collega Jeroen Matthes. Naast je CV willen we je vragen om jezelf te typeren door middel van vijf woorden en één afbeelding/foto.

Het betreft een aanstelling van minimaal 16 uur en maximaal 40 uur (mede afhankelijk van je eigen wens), met de intentie tot een meerjarig dienstverband en mogelijkheden tot het verkrijgen van een vaste aanstelling. We hebben vanaf 9 mei al één functie beschikbaar. Mocht dit te vroeg komen, dan hebben we meerdere functies beschikbaar vanaf 29 augustus.

Voor meer informatie en inspiratie kun je contact opnemen met Jeroen Matthes.

jeroen.matthes@riskcare.nl

06-19008474

Wij bieden jou

RiskCare Preventie werkt samen met

RiskCare Preventie

De partner die jou in beweging brengt

Neem jij contact met ons op?